vakantie in valkenburg
Wandelen & Fietsen : Fietsen
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste

De omgeving van Masstricht en Valkenburg aan de Geul is misschien wel het mooiste stukje Nederland om te fietsen en te wandelen. Er zijn dan ook vele wandelroutes en fietsroutes beschikbaar in en rondom Maastricht. Hieronder vindt u een selectie wandelroutes en fietsroutes in en rondom Maastricht.

Fietsroute Romeinse Heiwegen Maastricht-Valkenburg

Fietsroute - Romeinse Heirwegen Maastricht-Valkenburg.

Kaart

 
Maastricht knooppuntenroute

Fietsknooppuntenroute door en rondom Maastricht van 34 km. U kunt bij ieder willekeurig fietsknooppunt starten. Download in GPS formaat, Garmin, TomTom, Google Earth en GPXM formaat. 

kaart

 
Overzicht Fiets routes Routyou Maastricht

Overzicht fietsroutes in en rondom Maastricht. Download in GPS formaat, Garmin, TomTom, Google Earth en GPXM formaat. 

kaart

 
Fiets knooppunten route Zuid Limburg

Deze fietsroute is een rondrit, u kunt dan ook bij ieder willekeurig fietsknooppunt starten

 
Maastricht Biking - Rondleiding

Met Maastricht-Biking kom je op plekken die je zelf niet snel vindt. Van avontuurlijk door het groen tot in de verborgen plekjes van de binnenstad. De minimale groepsgrootte is zes personen.

Link

 
Amstel Gold Race Route 65 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 65km route.

 
Amstel Gold Race Route 100 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 100 km route.

 
Amstel Gold Race Route 125 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 125 km route.

 
Amstel Gold Race Route 150 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 150 km route.

 
Amstel Gold Race Route 200 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 200 km route.

 
Amstel Gold Race Route 250 km

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. In de pdf ziet u de 250 km route.

 
Amstel Gold Race Route GPS

Deelnemers aan de Toerversie Amstel Gold Race kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden. Iedere afstand kent de start bij de Polfermolen in Valkenburg. De finish van alle afstanden is uiteraard bovenop de Cauberg. De GPS routes kunt u downloaden op onderstaande link.

GPS routes

 
Fietsroutes Limburgs Mooiste

6 verschillende routes voor de racefiets, 3 routes voor mountainbike, 3 routes voor de familietocht.

Routes

 
Fietsroute - Langs kastelen Valkenburg

Een heerlijke fietstocht door het Zuid-Limburgse landschap. Onderweg fiets je langs een aantal bijzondere kastelen en landhuizen, die zo kenmerkend zijn voor deze streek: Kasteel Schaloen, Kasteel Genhoes, Kasteel Wijlre, Het Sibberhuuske, Kasteel Valkenburg en Kasteel Oost. Klik voor meer informatie over de route en de kastelen op bijgevoegde pdf.

 
Fietsrouteplanner Zuid Nederland

Fietsrouteplanner Zuid Nederland inclusief knooppunten invoer.

Kaart

 
eerste | vorige 1 2 volgende | laatste
Website door Remy Ameling.com