vakantie in valkenburg
Recreatie & cultuur : Attracties
eerste | vorige 1 volgende | laatste

Pretparken, speeltuinen, een kabelbaan, lasergame een stoomtrein en nog veel meer vindt u in de omgeving van Maastricht. Hieronder vindt u de leukste entertainment mogelijkheden zoals pretparken in en rondom Maastricht Zuid Limburg.

Pretpark de Valkenier

Een supergezellig familiepark voor jong en oud in Valkenburg aan de Geul.

 
Zuid-Limburgse Stoomtrein

De Miljoenenlijn is een prachtige spoorlijn dwars door het Zuid-Limburgse Heuvelland. Beleef de romantiek van het reizen met de stoomtrein uit lang vervlogen tijden, droom weg in het luxe pluche van de 1e klasse rijtuigen als de mooiste uitzichten aan u voorbij trekken!

 
SnowWorld Zuid Limburg

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u in ’s werelds grootste indoor skiresorts! SnowWorld Landgraaf biedt u, jong en oud, deze unieke mogelijkheid!

 
Kabelbaan

De kabelbaan in Valkenburg aan de Geul brengt u vanaf het dalstation aan de Neerhem naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren (uitkijktoren).

 
Rodelbaan

Suis met hoge snelheid de 375 en 325 meter lange rodelbanen naar beneden in Valkenburg aan de Geul; geheel automatisch zorgt de sleeplift voor een retourrit terug naar het beginpunt. Je bepaalt zelf je snelheid!!

 
Grotbiken

Uniek in Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel van Valkenburg aan de Geul (70 kilometer!)

 
Grotten Lasergame

Gewapend met een ultramodern lasergun en -vest ga je in het door blacklight en discolight verlicht gangenstelsel van Valkenburg aan de Geuk op zoek naar de tegenstander.

 
Cavebal Grotten Paintbal

In het ondergronds gangenstelsel van Valkenburg aan de Geuk met  blacklights, gaan twee teams de strijd met elkaar aan om “the King of the Cave” te worden.

 
Grot Klimmen

Onder en rondom de kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul ligt een schitterende klautertocht verborgen. Klauteren, klimmen en dalen staan hier centraal en de sprookjesachtige mergelgangen zorgen voor een unieke sfeer.

 
eerste | vorige 1 volgende | laatste
Website door Remy Ameling.com